Carieră

Chestionarul pentru candidați – concursuri MAI este disponibil aici.


Rezultatul final la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant  aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Administrativ  din data de 27 decembrie 2022- proba scrisă este disponibil aici.

Rezultatul probei interviu din data de 03.01.2023  la  concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant aferent funcției publice execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent -Compartiment Administrativ este disponibil aici.

Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea functiei publice vacante de consilier, clasa I , grad profesional asistent , Compartiment Administrativ este disponibil aici.

Rezultatul privind selecția dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea postului vacant de consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului Administrativ este disponibil aici.

Anunțul nr. 13566/25.11.2022 pentru organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea postului vacant aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul compartimentului  Administrativ este disponibil aici. Formularul de înscriere și modelul de adeverință sunt disponibile aici.


Rezultatul final la examenul de promovare în grad profesional imediat superior din data de 27.10.2022 (proba scrisă) este disponibil aici.

Rezultatul probei interviu la examenul de promovare în grad profesional imediat superior din data de 27.10.2022 (proba scrisă) este disponibil aici.

Rezultatul probei scrise la examenul de promovare în grad profesional imediat superior din data de 27.10.2022 este disponibil aici.

Rezultatul privind selecția dosarelor de înscriere la examenul de promovare în grad profesional imediat superior din data de 27.10.2022 este disponibil aici.

Anunțul nr. 10970/26.09.2022 pentru organizarea examenului de promovare în grad profesional  imediat  superior pentru  funcționarii publici din cadrul  Compartimentului Verificarea Legalitatii Actelor si Compartimentului Contencios Administrativ care dețin funcția de consilier juridic, clasa I, grad profesional principal, respectiv funcția de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent este disponibil aici.