Carieră

Rezultatul final, din data de 24 februarie 2022, la  concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant  aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Administrativ este disponibil aici.

Rezultatul probei interviu, din data de 21 februarie 2022, la  concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant  aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Administrativ  este disponibil aici.

Rezultatul final, din data de 21 februarie 2022, la  concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant  aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Compartiment Structura de Securitate este disponibil aici.

Rezultatul probei interviu, din data de 17 februarie 2022, la  concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant  aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Compartiment Structura de Securitate este disponibil aici.

Rezultatul probei scrise, din data de 16 februarie 2022, la  concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant  aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Administrativ  este disponibil aici.

Rezultatul probei scrise, din data de 15 februarie 2022, la  concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant  aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Compartiment Structura de Securitate este disponibil aici.

Rezultatul probei de selecție a dosarelor de înscriere la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant  aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Administrativ este disponibil aici.

Rezultatul selecției pentru recrutarea voluntarilor în vederea desfășurării unor activități de sprijin pentru  colaborarea cu autoritățile administrației publice locale este disponibil aici.

Rezultatul probei de selecție a dosarelor de înscriere la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant  aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Structura de Securitate este disponibil aici.

Rezultatul final, din data de 31.01.2022, la  concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant  aferent funcției publice de conducere de Șef serviciu, grad II –  Serviciul Contabilitate, Resurse Umane, Achiziții, Administrativ și Informatică este disponibil aici.

Anunțul din 28 ianuarie 2022 pentru recrutarea de voluntari, cu normă de 2 ore/zi, 8 ore/ săptămână,  în vederea desfășurării unor activităţi de sprijin pentru  colaborarea cu autoritatile administratiei publice locale pentru determinarea priorităților de dezvoltare teritorială este disponibil aici.

Rezultatul probei interviu, din data de 28 ianuarie 2022, la  concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant  aferent funcției publice de conducere de Șef serviciu, grad II –  Serviciul Contabilitate, Resurse Umane, Achiziții, Administrativ și Informatică este disponibil aici.

Rezultatul probei scrise, din data de 25 ianuarie 2022, la  concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant  aferent funcției publice de conducere de Șef serviciu, grad II –  Serviciul Contabilitate, Resurse Umane, Achiziții, Administrativ și Informatică este disponibil aici.

Rezultatul probei de selecție a dosarelor de înscriere la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului vacant  aferent funcției publice de conducere  de  Șef serviciu, grad II –  Serviciul Contabilitate, Resurse Umane, Achiziții, Administrativ și Informatică este disponibil aici.

Anunțul din 14.01.2022 pentru organizarea concursului de recrutare, din data de 16.02.2022, pentru ocuparea postului vacant aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Administrativ este disponibil aici.

Anunțul din 14.01.2022 pentru organizarea concursului de recrutare, din data de 15.02.2022, pentru ocuparea postului vacant aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul compartimentului  Structura de Securitate este disponibil aici.


Anunțul din 24.12.2021 pentru organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea postului vacant aferent funcției publice de execuție de Șef serviciu, grad II –  Serviciul Contabilitate, Resurse Umane, Achiziții, Administrativ și Informatică este disponibil aici

Anunțul din 26.11.2021 pentru organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea postului vacant aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul compartimentului  Structura de Securitate este disponibil aici.

REVENIRE LA  ANUNȚUL pentru organizarea concursului de recrutare din data de 27 decembrie 2021 aferent funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul compartimentului  Structura de Securitate – format PDF.